Sunday, 18 March 2012

i never forget the mission :) alhamdulillah :D

bismillah...

haa... lame sangat dah aku tak update blog ni... kalau la blog ni boleh bercakap.. mesti die jerit kan telinga aku 'WOIIII!!BILER NAK UPDATE ENTRY BARU NI!!!' hehe! tapi tak mungkin blog dapat menjerit ! :D itu hanyalah imaginasi luar biasa aku je :) hebat kan ;p

so... skang ni... aku nak cerite pasal ape aku buat waktu last weekend :) hehe! memang syok habis...
 tapi aku sedih .. aku tak dapat nak turun ipoh untuk pegi event STS kat sana...actually aku nak turun STS kat sane dengan cousin aku... yela.. aku berkobar kobar ajak die... aleh2.. aku tak boleh pergi... sorry ana :( nanti next event kita pegi sama2 okay... I JUST WANT YOU TO OPEN YOUR EYES ABOUT WHAT AM I DOING NOW :)
next!
beberapa hari yang lepas... start dari hari jumaat.. aku pergi camping dengan all my group family in group 38 :) memang happening giler... and aku pegi camping ni... aku still takkan lupe mission aku..iaitu.. pesan kepada mereka untuk hidup lebih sihat.. yelah.. orang camping2 ni.. mesti la kena ada energy yang lebih kan... so.. cerita lah pasal tea herbalife :)
so... cara nak spreadkan mission adalah dengan caraa ini... :D
      
wear the button everywhere :)

   
activity mencabar :) naik tong sebanyak 8 orang :)
group aku dapat number 2 :)
ni hari kedua... tengah nak tunggu flying fog !!
aku benci gile. sumpah ! aku si penakot tinggi :) betul tak tipu :)  hehe !
 we all wearing the same button :)
Allah je tahu perasaan time pakai bende ni :)
tq pakcik pakaikan :)
time nak naik sumpah semangat giler... tapi biler turun..
tengok muke aku :D :')
time orang tuh tolak... aku jerit..
I LOVE HERBALIFE !!

madam masak BBQ :) sodap!  next gambar.. hari ketiga.. pergh! peluh keluar macam mandi air terjun :D
baru lepas keluar hutan :) treasure hunt :D best dan sakit segala badan :D

never forget my mission :) I LOVE HERBALIFE :)
budak kelas panggil aku HERBALIFE dah sekarang...

I PROUD TO BE HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR 
of course.. thank you coach banyak bagi sokongan dan tunjuk ajar :)
 
1) yup ! end up ! ni la harte karun yang kami cari... its all about team work :) 
akhirnya... kita dapat harta karun tuh :)
2) thanks to all pakciksss. koz banyak membantu time dekat camp :)

sebenarnye banyak lagi aktivity aku buat contohnye macam ... treasure hunt (oi.. sampai sakit badan2... naik bukit curam.. turun bukit pon curam :), sarang musang (masuk hutan malam2..aku pulak kene jadi ketua.. duduk depan sekali oiii), buat rakit...(paling mencabar sekali.. sebab group kitorang semua gurl.. and aku kene tengok semuanya diikat dengan betull..sebab tak nak rakit pecah tengah2 laut nanti :) ..and macam2 lagi...

after herbalife.. macam macam bende yang tak pernah imagine aku berani buat,.. then aku kene buat.. sebab malu la... nanti diorang cakap.. ape ni.. kate orang herbalife ! so... aku pon kene la buktikan yang aku boleh !!!
group aku diberi nama MANISNYA APPLE ITU... tq korang sebab lantik kite jadi ketua.. and korang sangat amazing.. your support sangat luar biasa :D 

itu aje :) untuk entry kali ni :) nak pegi kolej dah .. tata! :D

3 comments: